maandag 20 juni 2011

Weer terug in de thuishaven

Vanochtend vanuit Kortgene vertrokken, de wind zou zw3-4 zijn, helaas stond er heel weing wind. Beetje miezerig dus op de motor de Oosterschelde op. Bij de zeelandbrug hebben we de genua bijgezet en een stukje kunnen zeilen. Bij St. Annaland viel de wind helemaal weg. Dus de motor maar weer eens gestart. We konden zo de Grevelingensluis invaren die ging net open toen we aan kwamen varen. Vandaar uit is het maar een klein stukje naar de haven.
Omdat er een passant in onze box ligt moesten we uitwijken naar de passantensteiger achterin de haven. Op zich liggen we daar voor de komende dagen wel goed.
We dachten we rijden de auto wat dichterbij, maar...... Compleet geen reactie op de afstandsbediening. Volvo assistence gebeld, die hebben de wegenwacht gestuurd, de accu had nog 2,2 volt. Tja daar doet ie niets mee..inmiddels hebben we hem al een paar keer laten lopen en hopen dat hij dan weer start.

Tja de vakantie zit er al weer op, een weekje eerder dan gepland.
Op een kapotte toiletbril, wat gesneuvelde glazen, blauwe scheenbenen is er niets kapot gegaan. De l'esprit heeft haar best weer gedaan en ons in allerlei weersomstandigheden gebracht waar we naar toe wilden gaan.
En het weer, ons motto aan boord is: het had erger kunnen zijn!
Wat zich ook bewezen heeft is navionics op de ipad!

Aantal motoruren 869,5 op het einde van de vakantie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten